ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El COA deixa Tudó i Lomero sense Jocs

www.andorradifusio.ad

El Comitè Olímpic Andorrà no aprofitarà cap de les dues invitacions que tenia la natació per als Jocs Olímpics de Tòquio. L'entitat ha defensat que havia arribat a un acord amb la federació per portar-hi només esportistes que fessin la mínima B. Pel que fa a l'atletisme, dilluns el COA comunicarà quin dels dos candidats anirà a Tòquio. 

Ni Nàdia Tudó ni Bernat Lomero. Els dos aspirants de la Federació de Natació per participar als Jocs Olímpics de Tòquio no podran aprofitar cap de les dues places d'universalitat del Comitè Olímpic Andorrà.

L'ens defensa que, després dels darrers Jocs a Rio 2016, es va decidir que les invitacions serien només per a esportistes que fessin la mínima B, ha explicat el president del comitè, Jaume Martí.

En el cas de la Federació d'Atletisme, amb dos aspirants que a hores d'ara tampoc no tenen la mínima, s'aplicarà un altre criteri. A diferència de Tudó i Lomero, tant Pol Moya com Nahuel Carabaña són atletes becats per Solidaritat Olímpica.

En el cas de l'atletisme, la comissió permanent decidirà dilluns qui dels dos candidats gaudirà de la plaça d'universalitat per anar als Jocs, després de la Copa d'Europa que l'equip nacional disputarà el cap de setmana a Xipre. 

Informa: Joan López
Imatges: Nil Forcada

 

Comparteix: