ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Comapedrosa Andorra tindrà públic i respectarà el recorregut de la cursa individual

www.andorradifusio.ad

L'edició d'enguany de la Copa del Món de la Comapedrosa Andorra tindrà públic i tot apunta que aquesta vegada es podrà fer el recorregut original a la cursa individual.

A diferència del 2021 enguany les dues proves de la Copa del Món de la Comapedrosa Andorra tindran públic. El 2021 es va tancar amb un retorn de 600 mil euros respecte un pressupost de 150 mil. Enguany amb menys proves el pressupost baixa a 120 mil euros amb 120 esquiadors de 10 països. 250 persones faran possible l'esdeveniment, amb 70 voluntaris. El repte és repetir l'èxit de l'any passat on no es va registrar cap contagi.

En una disciplina cada cop més allunyada de la muntanya i més propera als camps de neu, el desig és poder fer el recorregut original de la cursa individual. Un traçat alpí molt més dinàmic. Les previsions per al cap de setmana conviden a l'optimisme, canviant el cim del Comapedrosa pel pic del Sanfons de 2.894 metres

Enguany també millora la producció audiovisual a la Copa del Món amb l'arribada d'Eurovision Sport. Dissabte tindrà lloc la cursa individual i Andorra Televisió oferirà diumenge en directe la cursa vertical a partir de les 10 del matí.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Aïda Pagès

Comparteix: