ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Compàs d'espera per a un possible tercer bitllet olímpic en esquí alpí 

www.andorradifusio.ad

La Federació d'Esquí no descarta una tercera plaça en alpí als Jocs de Pequín. Se la disputarien Àlex Rius, Axel Esteve i Carla Mijares. Al Dia E, el director d'alpí ha avançat també que Cande Moreno entrenarà en eslàlom amb vista a disputar la supercombinada olímpica.

Les places olímpiques assignades a cada país s'han tancat aquest diumenge, però la FAE encara no sap si es podrà beneficiar d'un tercer bitllet en alpí. Per això, s'ha de confirmar si cada país aprofita les places que li corresponen i com es reparteixen les que no s'utilitzin entre la resta de federacions. Tampoc està decidit qui acompanyaria Joan Verdú i Cande Moreno, però es continua demanant un top-30 en Copa d'Europa.

Pel que fa als dos representants confirmats a hores d'ara, Joan Verdú disputarà el supergegant a més del gegant, mentre que Cande Moreno podria afegir una tercera prova a les ja previstes del descens i el supergegant, la combinada. 

Roger Vidosa, director d'esquí alpí  de la FAE també ha destacat que a les finals de Copa d'Europa del març vinent a Grandvalira Andorra tindrà una quota doble de representants com a país organitzador. 

Entrevista a Roger Vidosa al Dia E d'aquest dilluns:

Informa: Joan López

Comparteix: