ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Condicions excepcionals per a l'Andorra Comapedrosa

www.andorradifusio.ad

A poques hores perquè comenci la Copa del Món d'esquí de muntanya Andorra Comapedrosa, els millors esquiadors estan provant el terreny. Des d'allà ens ho explica Cesc Sanjuan.

Condicions excepcionals en la jornada prèvia a la Copa del Món individual. Els millors especialistes del circuit ho han aprofitat per reconèixer el nou traçat.

"Malgrat el canvi és un circuit molt bonic, molt ràpid i molt tècnic, per tant, no canvia res, l'important és estar bé demà per anar per a totes i que guanyi el millor", diu el líder de la Copa del Món Robert Antonioli.

La líder Axelle Mollaret i l'esquiador de l'equip suís, Rémi Bonnet, també han elogiat les condicions. Marta García, esquiadora de l'equip espanyol, opina que "el canvi estpa bé perquè portàvem  uns anys fent pràcticament els mateixos recorreguts i aquesta és una altra zona a descobrir". L'esquiador també de l'equip espanyol, Marc Pinsach, posa en relleu el fet de poder fer "una cursa d'esquí de muntanya al Comapedrosa és excepcional" perquè "s'han de donar uns condicionants de neu i meteorologia excepcionals perquè és una zona d'altíssima muntanya". "S'han d'aliniar tots els astres".

L'equip andorrà havia estudiat molt bé el recorregut original. Això l'ha perjudicat, però miraran de millorar els resultats de la primera Copa del Món.

L'entrenador de la FAM, Xavi Capdevila, explica que "serà al costat de la pista però tot en muntanya, amb molts canvis i variacions, pujades molt explosives i baixades molt ràpides". "Segur que serà vibrant", preveu.

Aquesta serà la sortida i arribada de demà, també l'arribada de la vertical, que diumenge es podrà seguir en directe per Andorra Televisió i Andorra Difusió.ad.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro 

Comparteix:

3.226.248.180