ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Confirmada la tornada del World Padel Tour el 2019, ja es treballa per tancar la renovació per tres anys

www.andorradifusio.ad

El World Padel Tour està més que disposat a allargar la vinculació amb Andorra després d'una segona edició de l´Open amb números i valoracions millors. S´ha augmentat l´assistència en un 25% i el sostre del Poliesportiu ha estat cabdal per evitar els maldecaps de l´any passat amb la pluja. Està confirmada l´edició del 2019 i la renovació per tres anys més es vol tancar aquest any.

Condicions satisfactòries a ulls dels responsables del circuit i una dada molt important. L´increment de públic, amb les semifinals de dissabte com a pic d'assistència. Al voltant de 3.000 espectadors a falta de dades definitives. Per això el World Padel Tour vol ser present a Andorra molt de temps. "La gent ha respost molt bé a Andorra. És la segona edició, hem crescut, estem molt contents i creiem que podem crèixer encara més l'any que ve. Pot acabar sent una data clàssica en el calendari World Padel Tour del futur", assegura el director de Desenvolupament Internacional del World Padel Tour, Hernán Auguste.

Entre els problemes de l´any passat i l'edició satisfactòria d´enguany, una gran diferència. La pista central ha estat coberta. Al club oficial, el Principadel, s´han jugat prèvies i algun partit de quadre principal, però els duels més importants han estat en un Poliesportiu d´Andorra que ha complert expectatives. Els campions ho tenen clar. "No té res a envejar a cap torneig del circuit. Ha estat un plaer jugar en aquesta instal·lació. El millor pàdel, gairebé sempre es veu a cobert", explica un dels guanyadors, Sanyo Gutiérrez. El seu company, Maxi Sánchez, creu que "venir a un pavelló que asseguri l'esdeveniment és el principal pels jugadors i el públic".

També ho destaca l´organització andorrana, com ha explica la cap de Comunicació i de Màrqueting del Club Principadel, Brenda Laredo.

El Poliesportiu hauria de tornar a ser pista central i el club Principadel, a mig fer des de fa temps, aspira a tenir instal·lacions acabades per a l´edició del 2019. El que no es descarta és un canvi de dates.

Informa: David Domingo/Cesc Sanjuan
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.219.167.194