Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Conrad Blanch destaca l'esforç del personal i la projecció d'Andorra en les finals de la Copa del Món

www.andorradifusio.ad

El director general de les finals de la Copa del Món de Grandvalira, Conrad Blanch, espera amb optimisme l'estrena aquest dimecres de la competició. La pista Àliga està perfecta i la FIS ha elogiat el treball. Blanch lloa la feina de tot el personal i destaca la promoció que suposa per al país. És una inversió de futur.

Tot està preparat. Les previsions meteorològiques preveuen una petita nevada aquest dimarts a la nit, però a Conrad Blanch el que més li preocupa és el vent, que obligaria a buscar alguna alternativa per al descens.

Amb tot la confiança és màxima en els equips de treball i la seva experiència, diu el director general de les finals, Conrad Blanch. Posa en relleu la complicitat i esforç de l'equip, l'energia i la cofiança, que considera pilars de l'èxit.

Organitzar aquestes finals és una fita i per a Andorra representa una gran promoció internacional, un dels primers objectius a l'hora de demanar a la FIS l'esdeveniment.

Segons Blanch, "els Pirineus sempre ha estat una mica el parent pobre de l'esquí alpí mentre els Alps era la nineta dels seus ulls, i això ho hem canviat". Remarca que hi ha 400 mitjans acreditats i, per primera vegada, venen els grans mitjans nord-americans. "La promoció del país s'està aconseguint des del primer moment", ha declarat.

El país i Grandvalira no es volen aturar en aquestes finals. En l'horitzó, confirma Conrad Blanch, hi ha el vell desig d'organitzar una Copa del Món masculina. I una possible participació en la candidatura Pirineu-Barcelona 2030. Les finals seran un altre examen.

Entrevista completa al director general de les finals de la Copa del Món, Conrad Blanch, a l'Ara i Aquí:

Informa: Sergi Cano

Comparteix: