ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Es construirà una pista de parquet al centre esportiu LAUsport per l'hoquei i el patinatge artístic

www.andorradifusio.ad

El centre esportiu de Sant Julià, ara conegut com a LAUsport, disposarà d'una pista de parquet per a la pràctica de l'hoquei patins i del patinatge artístics. La instal·lació canviarà l'actual superfície de linòleum gràcies a l'aportació de 130.000 euros del Govern.

Esports subministrarà el material i instal·larà una tanca perimetral, a banda d'aportar les porteries per a l'hoquei patins.

La federació gaudirà de la pista per als entrenaments del programa de tecnificació de patinatge artístic. Els treballs per condicionar la pista es faran a l'estiu perquè estiguin a punt per a la propera temporada. 

La presidenta interina de la Federació Andorrana de Patinatge, Mari Carmen Santamaria, ha destacat que és un projecte que ve d'abans. "És un projecte que vam arrencar ja de la mà amb el Víctor Buen, que era l'anterior president, i l'hem pogut finalitzar aquest any amb molt bona predisposició tant del comú de sant Júlia com de Govern." 

També comenta que hi podran entrenar tant les federacions com algun grup de la base. "Siguem nosaltres o siguin els del Comú d'Andorra, els dos hi continuarem sent dins d'aquest pavelló", ha finalitzat. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

 

Comparteix: