Continua la lluita a la part alta

L'Inter d'Escaldes segueix amb pas ferm pel títol, després de superar l'Atlètic d'Escaldes. El VallBanc Santa Coloma tampoc afluixa i va golejar l'Ordino.

El frec a frec continua a la part alta i l'Inter va suar de valent per superar l'Atlètic d'Escaldes. Al minut 32, Correia filtrava una pilota a l'espai per a Genís Soldevila. El davanter segueix el seu idil·li amb el gol amb un xut encreuat. El duel va ser bastant obert i els dos equips van disposar d'ocasions clares com aquesta de Soldevila. Gemelson va provar fortuna amb un xut llunyà, però José Antonio va evitar la sorpresa.

El VallBanc Santa Coloma no perd pistonada i va guanyar l'Ordino per 3 a 0. Al 21, Àlex Martínez feia el primer amb una rematada a l'escaire, després d'una passada de Camochu. Al 36, Nico Medina aprofitava una centrada d'Aleix Cisteró al punt de penal per fer el segon. A la represa, nova triangulació colomenca i Camochu feia el tercer i definitiu. Els de Marc Rodríguez segueixen a quatre punts de l'Inter.

L'UE Santa Coloma va endur-se el duel contra el Sant Julià per 3 a 1. Els lauredians van avançar-se al minut 8 amb un gol de Vaamonde en una jugada d'estratègia. Abans del descans, Jordi Rubio feia l'empat de penal. Al 71, Matos capgirava el marcador amb una jugada de tiralínies de Roberto Carlos. A deu del final, Enric Carmona aprofitava una errada laurediana per fer el tercer i definitiu. Els colomencs es reenganxen a la lluita pel play-off pel títol i ja estan a 3 punts de la quarta plaça.

L'Engordany va retrobar-se amb la victòria després de cinc jornades i va guanyar el Carroi per 1 a 2. Al 27, Luigi feia el primer en aprofitar una jugada d'Aaron Sánchez. El cuer de la lliga va empatar de penal al 75, obra de Ramírez. Tot i això, quatre minuts més tard, Lucas Maciel tornava l'avantatge a la sortida d'un córner. Els escaldencs ocupen la tercera posició a onze punts del líder.

Després de l'Informatiu Vespre, tots els gols i jugadores destacades al "Tot Lliga".