ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Cristian España no participarà al Dakar 2019

www.andorradifusio.ad

Cristian España no competirà al Dakar 2019. El pilot no s'ha recuperat al 100% de les molèsties a la esquerra i ha decidit no participar en aquesta edició.

Els problemes a la esquerrà han obligat Cristian España a descartar la participació al Dakar 2019. Després d'una reunió la setmana passada amb el metge que el va intervenir, el pilot i el seu equip han decidit no rodar en la prova disputada al Perú.

A final d'agost España va patir una caiguda fent bicicleta de descens a Vallnord i va trencar-se dues costelles i el radi i el cúbit de la esquerra.

Després de mesos de treball i recuperació en un centre especialitzat a Madrid, el pilot de Gas Gas ha anat recuperant sensacions malgrat que encara no es troba al 100%. Segons ha remarcat el pilot, cada vegada que puja a la moto la s'infla i no té força ni mobilitat per pilotar.

Ara fa un mes, España tornava a pujar a la moto després de la lesió a la darrera prova del Campiont d'Andorra d'enducròs. Malgrat que va tancar el seu retorn amb victòria, les sensacions no eren del tot bones.

El pilot i el seu company Jonhy Aubert han decidit no participar en la prova que s'iniciarà el 6 de gener al Perú per preparar les curses de l'any vinent. Ara l'objectiu d'España és recuperar-se plenament pel Dakar 2020.

Informa: Joel Romero
Locució:Yasmina Canedo

Comparteix: