El CV Encamp frega la remuntada davant del potent Torredembarra (1-3)

El Club Vòlei Encamp ha cedit aquest dissabte l'onzena derrota de la temporada a la Primera divisió, davant del Torredembarra, per un set a tres. Un resultat que no va fer justícia al bon partit dels encampadans.

L'equip de Gelaisy Cantero va cedir els dos primers parcials davant dels del Baix Gaià, candidats a les fases d'ascens, amb un idèntic marcador de 19 a 25.

En el tercer set l'Encamp va anar sempre per davant en el marcador i es va acabar imposant per 25 a 20. Les forces van estar molt igualades en el quart, però el Torredembarra va estar més encertat en el tram final i es va adjudicar la mànega i el partit, per 21 a 25.

Informa i imatges: Joan López