ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Dakar del 2019 serà al Perú i tindrà només 10 etapes

www.andorradifusio.ad

S'han fet públiques les primeres informacions del recorregut del Ral·li Dakar 2019. Aquesta propera edició per primera vegada es disputarà en un sol país, el Perú. Les dificultats per tancar acords amb altres països sud-americans han tornat a obrir el debat de l'Àfrica. Un retorn que es podria produir al 2020.

El Dakar 2019 es disputarà integrament al Perú i tindrà només 10 etapes, el 2018 en van ser 14. Així ho ha anunciat l'organització, que no ha estat capaç d'arribar a acords amb països com l'Argentina o Xile. En el cantó positiu de la balança, dir que els moments més espectaculars i decisius de la passada edició es van viure al Perú. Tot apunta que la sorra i l'altura en seran protagonistes.

El ral·li més famòs del món podria tornar al continent que li dona nom

Els detalls del recorregut i el quilometratge total es faran públics després de l'estiu. Davant les dificultats per tancar acords amb altres països sud-americans, l'organització s'està plantejant el retorn a l'Àfrica el 2020.

Pel que fa als pilots de casa, Cristian España ho té fet amb Gas Gas i disputarà el tercer Dakar. Albert Llovera ho veu complicat. Els números no li surten i si no pot ajustar el pressupost el Dakar no serà una prioritat. Per últim, Cyril Despres té el suport de Red Bull i algunes ofertes sobre la taula. En els propers dies prendrà una decisió. El pilot resident se'n va demà als Estats Units per disputar l'1 de juny la Baja California amb un vehicle de 1.100 cavalls.

Comparteix: