Dani Martín i Samper, en línia ascendent

www.andorradifusio.ad

Amb un mercat que es va tancar el 31 d'agost, el FC Andorra, com la majoria d'equips, està en fase de construcció. Va patir tres derrotes consecutives i l'equip ha posat fil a l'agulla per reconduir la situació. S'ha aturat la sagnia però l'Andorra encara serà molt millor a l'equador de la temporada. Van sortint brots verds com Dani Martín o Samper.

Segon partit com a titular i Dani Martín aconsegueix una segona porteria a zero, el porter format a Mareo es va mostrar molt segur sota els pals. "Jugar contra l'Sporting és molt especial per a mi, i jugar contra ells, fer-ho bé i deixar la porteria a zero, em fa estar molt bé", reconeixia el porter.

L'equip mossega més, Sergio Molina es va fer un fart de recuperar pilotes. També va destacar Sergi Samper, segona titularitat consecutiva per a ell. Un jugador més posicional respecte a Jandro, un mig centre que dona molt equilibri a les transicions de l'equip. Sarabia ja ho tenia clar: "ja sabíem que ens donaria molt bon rendiment, que era qüestió que s'anés adaptant."

Ara l'Andorra competeix millor, amb aquesta base més sòlida cal seguir creixent, propera estació: Albacete.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: