David Eudal debuta amb victòria a la pista del Trento (71-82)

El MoraBanc s'ha retrobat amb el triomf aquest dimecres contra el Dolomiti Energia Trento, en l'onzena jornada d'Eurocup. Un gran segon quart ha permès obrir escletxa al marcador i ha servit per dominar el partit fins al final. El millor dels tricolors ha estat Nacho Llovet amb 10 punts i un 18 de valoració.

David Eudal ha debutat com a tècnic del MoraBanc Andorra amb una victòria contundent davant el Dolomiti Energia Trento fora de casa. Els tricolors han recuperat sensacions en la seva visita a Itàlia, gràcies a un joc coral i fluid en atac.

El primer quart ha estat molt igualat amb un MoraBanc encara tocat per la destitució d'Ibon Navarro. Els tricolors han patit la manca de ritme ofensiu, tot i que els punts de Mario Nakic han permès situar el 15 a 15.

En el segon quart, l'equip ha obert escletxa combinant el joc interior amb l'encert de tres. Els bons minuts d'Oriol Paulí en la direcció i l'encert de Drew Crawford, autor de 15 punts, han servit per guanyar en efectivitat. Defensivament, els d'Eudal han estat molt sòlids amb un parcial de 16 a 26. Una cistella de Clevin Hannah sobre la botzina ha deixat el 31 a 41 al descans. Amine Noua s'ha retirat per uns marejos quan només havia jugat 3 minuts.

A la represa, l'equip ha mantingut el bon ritme, amb gran Tunde capturant 10 rebots, i ha arribat a situar el +25. Els darrers minuts del tercer quart, l'equip ha baixat el peu de l'accelerador i els italians han deixat el marcador en 50 a 65.

Els d'Eudal han patit en defensa per les transicions ràpides dels locals que han rebaixat la diferència per sota dels 10 punts, amb un parcial de 15 a 6. Tot i això, l'equip s'ha mostrat fort en l'aspecte mental i ha mantingut l'avantatge fins al 71 a 82 final. El millor tricolor ha estat Nacho Llovet amb 10 punts, 6 rebots i un 18 de valoració.

Els tricolors se situen quarts al grup, amb 6 victòries i 4 derrotes. El pròxim partit serà diumenge a la pista del Reial Madrid, en un duel que es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Foto cedida: Trento/Eurocup