El DDS Madriu remunta contra l'Extremenya (4-6) i es manté al capdavant de la lliga de futbol sala

El Tortell Atlètic Club Escaldes i el DDS Madriu es manten

El Tortell Atlètic Club Escaldes i el DDS Madriu es mantenen invictes al capdavant de la classificació de la lliga Viatges Pantours de futbol sala, a falta del partit que tancarà la tercera jornada aquesta nit, entre el SIDECO Encamp i el Pas de la Casa. El Madriu va patir per superar l'Extremenya, per 4 a 6.

Paulo Viegas va obrir el marcador i va ser un dels protagonistes, amb tres dianes. L'Extremenya es va posar per davant 2 a 0, però el Madriu va igualar i al descans es va arribar amb empat a tres.

A la segona part el Madriu va ser més efectiu i es va adjudicar el partit amb gols de Jona i Peña, que va acabar amb un altre hat-trick.

Imatges cedides: Federació Andorrana de Futbol