ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Decepció a la lliga d'Occitània de rugbi per la marxa del VPC a Catalunya

www.andorradifusio.ad

La decisió del VPC de deixar de jugar a França ha provocat decepció a la lliga d'Occitània. El seu president considera que s'ha fet tot el possible per atendre les sol·licituds del club, però des de la federació francesa s'ha insistit que la reglamentació s'ha de complir. Lamenten que l'escola tampoc hi continuï.

La decisió del VPC Andorra de competir a Catalunya i deixar de fer-ho a França després de 35 anys d'afiliació ha causat decepció en la lliga d'Occitània.

Així ho ha assegurat el president, Alain Doucet, que ha lamentat la situació al temps que obria la porta a un possible retorn. 

Doucet defensa que des de la lliga d'Occitània s'ha fet tot el possible. En aquest sentit, ha recordat que ja s'havia aconseguit assimilar els jugadors andorrans al francesos, però ha afegit que des de la Federació Francesa s'ha insistit que no era possible fer el mateix amb els residents. La reglamentació s'ha de complir.

Doucet ha lamentat especialment que des del club no s'hagin posat en contacte personalment i pel que fa a l'escola de rugbi ha confessat que li sap greu que no s'hagi pogut quedar a França perquè la reglamentació internacional ho prohibeix. I és que un club no pot estar afiliat a dues federacions. Doucet ha desitjat sort al VPC a Catalunya.     

Informa: Sergi Cano-Sílvia mestre
Imatges: Nil Forcada-Arxiu

Comparteix: