Definides les semifinals de la Copa Constitució de futbol

UE Santa Coloma-UE Engordany i UE Sant Julià-VallBanc Santa Coloma són les semifinals de la Copa Constitució Protecvall. A quarts, va destacar l'eliminació de l'Inter d'Escaldes i dels dos equips de segona que continuaven vius. Les semifinals es jugaran la primera setmana d'abril.

El partit més emocionant va enfrontar l'Inter d'Escaldes contra l'UE Santa Coloma. L'eliminatòria va necesitar de la prórroga per definir el semifinalista. No va ser fins al minut 118 que els colomencs van sentenciar el duel gràcies a un penal mollt protestat, transformat per Chus Rubio. L'Unió Esportiva, lluny dels millors a la lliga, busca en la Copa el bitllet per jugar a Europa.

En l'altre quart de final amb marcador ajustat, el Nova Constructora Penya Encarnada, de la lliga UNIDA, va estar a punt de donar la sorpresa i eliminar l'Engordany, que va fallar un penal amb 0 a 0. Brahim va avançar el Penya en el minut 67 en aprofitar una errada defensiva, però en els últims deu minuts l'Engordany va capgirar el marcador amb gols de Sebas Gómez de falta precisa i Joel Méndez en una rematada de cap.

Més fàcil ho va tenir l'UE Sant Julià, que va inaugurar el marcador amb un gol de Cissé. L'Atlètic va estar a punt d'empatar, però Yael es va fer el 2-0 en pròpia porta. En un contraatac Joel Méndez va anotar el 3-0 final.

En el darrer partit, victòria fàcil del VallBanc Santa Coloma per 6 a 0 contra el Lusitans. Juli Sànchez, de cap, va obrir el marcador. Azevedo feia el 2-0 i Andreu Ramos anotava el tercer de córner. Juli Sànchez tornava a marcar amb una precisa vaselina per fer el 4 a 0. Els dos últims gols colomencs els va marcar Torres, el primer sol i el segon amb un fort xut des de fora de l'àrea.

Informa: Sergi Cano