ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La delegació andorrana als Jocs Mundials Special Olympics d'Abu Dhabi suma 12 medalles

www.andorradifusio.ad

La delegació andorrana que participa als Jocs Mundials Special Olympics a Abu Dhabi s'ha adjudicat fins al moment 12 medalles: 2 d'or, 7 de plata i 3 de bronze.

Els Jocs Mundials Special Olympics que s'estan disputant a Abu Dhabi estan deixant bones sensacions als 20 esportistes del país que hi prenen part. I és que, a pocs dies per acabar la competició els andorrans acumulen 12 medalles. La fita serveix per arrodonir el bon paper dels tricolors als Jocs que van disputar-se a Andorra i la Seu d'Urgell ara fa uns mesos.

Fins al moment, la delegació ha aconseguit 2 medalles d'or, 7 plates i 3 bronzes. Juan Barrera en petanca i Coraima Parrilla en natació han estat els dos esportistes que han pujat al calaix més alt del podi. L'equip de judokes format per Javi Sánchez, Nàdia Roser i Rubén Prior s'han endut una plata cadascun. A més, Nadia Naudi en bàdminton, Leticia Jales i novament Juan Barrera, en petanca individual i per equips, han pujat al segon calaix del podi. Per la seva banda, Nelson Gonçalves i Sergi Cuberes en atletisme i Aina Baron en natació s'han adjudicat medalles de bronze.

Els Jocs s'allargaran fins diumenge i han reunit prop de 7.000 esportistes de 177 països.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: Special Olympics

Comparteix: