Derrota de l'Andorra HC a casa contra el Sant Cugat B (0-4)

Nova derrota de l'Andorra Hoquei Club aquest divendres, en la pen

Nova derrota de l'Andorra Hoquei Club aquest divendres, en la penúltima jornada de la primera volta al pavelló comunal Joan Samarra. Els tricolors van caure per 0 a 4 davant del Sant Cugat B, en un partit que es va decidir a la segona part.

El matx va arrencar amb molta igualtat i bones opcions per als tricolors, però la manca d'encert va tornar a penalitzar l'equip de 'Wifi' Balart. Al descans s'arribava amb empat a zero, però els catalans van obrir el marcador a la represa amb dos gols de penal i van arrodonir la victòria amb dues dianes més. És la tretzena derrota en 14 partits de l'Andorra Hoquei Club, que continua cuer a la classificació i es complica encara més la permanència.

Informa i imatges: Joan López