Derrota per la mínima i al darrer instant del VPC

El VPC ha perdut per la mínima al darrer instant contra el Mirepoix per 22 a 23. Un xut a pals a l'última acció del partit ha condemnat els andorrans a la segona derrota consecutiva a casa.

Les coses han començat bé per als interessos dels de Xepi Garcia i David Kirikaixvili, gràcies a dos xuts a pals convertits per Ramas. El domini era andorrà, però la sensació era de partit obert. Al minut 25, els visitants han trenat una jugada col·lectiva i han capgirat el marcador per posar el 6 a 7.

Uns minuts més tard, Lasha ha aparegut amb una gran penetració per fer el primer assaig andorrà de la tarda, 11 a 7. Tot i això, Ramas no el transformava. A la represa, després d'un intercanvi de penalitats, el marcador s'ha quedat en 17 a 13 a deu minuts per al final. A cinc minuts del final, el Mirepoix s'ha avançat novament amb un assaig transformat.

Els tricolors han lluitat fins al final i Nico ha anotat el segon assaig de la tarda i ha posat el 22 a 20, després que Ramas no hagi estat capaç de transformar-lo.Però, a la darrera acció, una decisió arbitral dubtosa ha acabat amb un xut a pals dels francesos, que no han desaprofitat l'oportunitat per posar el definitiu 22 a 23.

Aquesta és la quarta derrota de la temporada i la tercera a casa. Els andorrans s'allunyen de les primeres posicions malgrat sumar punt de bo defensiu.

La lliga no tornarà fins el 9 de desembre, quan l'equip visitarà el Tauch Corbières.

Imatges: Guillem Casal