Derrota del VPC contra el líder (26-7)

El VPC ha perdut en la seva visita al camp del Salvetat, en un pa

El VPC ha perdut en la seva visita al camp del Salvetat, en un partit marcat per les baixes als tres quarts dels de Jonathan Garcia.

L'equip va sortir amb l'objectiu de donar continuïtat als bons resultats obtinguts amb Garcia a la banqueta tricolor, però van patir davant un equip molt sòlid que al descans ja manava per 11 a 0.

El pas per vestidors va revifar les opcions visitants amb un assaig al minut 51 de Cristian Abarca. La rèplica va arribar minuts més tard amb un assaig dels locals. Una targeta blanca d'Abarca al 64 va trencar el partit i els francesos van aprofitar-ho per anotar un darrer assaig amb transformació per al 26 a 7 final.

D'aquesta manera, Jonathan Garcia trenca la seva imbatibilitat a la banqueta, després de tres victòries consecutives i l'equip se situa sisè amb 29 punts.

Imatge: Arxiu RTVA