ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El dia 20 de juny, data límit per conèixer la participació als Jocs de Tòquio

www.andorradifusio.ad

El dia 20 d'aquest mes és la data clau per saber qui rebrà les invitacions per participar als Jocs de Tòquio. L'atletisme presentarà al COA la sol·licitud per a Pol Moya o Nahuel Carabaña. La natació segueix en converses per portar els becats Bernat Lomero i Nàdia Tudó.

Mònica Doria és l'única esportista andorrana que té garantida la presència als Jocs de Tòquio. Sense mínimes de moment, les altres places depenen de les invitacions per universalitat a l'atletisme i la natació. Els atletes Pol Moya i Nahuel Carabaña es disputen un lloc. La federació decidirà el dia 20 qui presenta al COA com a candidat després de participar en la Copa d'Europa de Nacions, a Limassol, Xipre.

En la natació la situació és diferent. La federació segueix en converses amb el COA perquè accepti portar Bernat Lomero i Nàdia Tudó, si no acaben fent la mínima. De fet Lomero competirà la setmana vinent a Croàcia com a últim intent.

Aquest dimarts hi va haver una nova reunió COA-federació en què es van emplaçar per a una altra trobada. La data límit que marca la Federació Internacional és també el dia 20. En principi, a final de mes se sabran quins esportistes acompanyaran Mònica Doria a Tòquio.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu      
Locució: Anna Mata

Comparteix:

44.192.253.106