ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El director esportiu del FC Andorra assegura que mai no ha dubtat de les decisions tot i la pressió

www.andorradifusio.ad

El director esportiu del Futbol Club Andorra, Jaume Nogués, reconeix que hi havia molta pressió per assolir l'objectiu de garantir-se una plaça a la primera divisió de la Federació Espanyola. Nogués afirma que encara hi ha força desconeixement al voltant de la nova categoria i que l'equip està centrat en la segona fase d'ascens a segona A.

El FC Andorra respira tranquil després d'aconseguir situar-se entre els tres primers. Els darrers resultats van fer que l'objectiu s'acomplís a darrera hora i de manera molt patida.

El director esportiu, Jaume Nogués, reconeix que mai ha tingut dubtes, després de substituir Nacho Castro quan l'equip era segon "ni quant a la classificació ni a les decisions que hem pres". Diu que "el factor pressió hi era". Però tot i que "sembla que de vegades les coses s'encallen i que no acaben de sortir els resultats i que es creïn dubtes, no n'hem tingut". Assegura que el club creia que ho aconseguiria, malgrat que "és molt difícil" tenint en compte el nivell del grup.

Nogués admet que, a hores d'ara, no saben com s'articularà la nova categoria. "Sabem que hi haurà 20 equips i tot serà més professional, però no podria dir més", ha declarat.

Pel que fa a la venda d'entrades per al partit contra l'Eivissa, afirma que va a bon ritme.

Nogués espera que els canvis en la mobilitat no afectin l'entrada de públic a Prada de Moles. Els tricolors rebran la visita dels eivissencs diumenge a les 12 hores.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arnau Teixidó

Comparteix:

34.239.150.57