ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Dissabte de Copa del Món per a Irineu Esteve i Joan Verdú

www.andorradifusio.ad

Setmana a setmana la competició d'esquí s'intensifica. Aquest dissabte en tindrem un bon exemple amb Joan Verdú i Irineu Esteve competint el mateix dia en Copa del Món. La mala notícia l'ha donat Zoe Ramírez, l'esquiadora ha vist trencat el bon inici de temporada amb una fractura a l'espatlla en un gegant FIS a Noruega.

Irineu Esteve ha superat aquest divendres el tràmit de l'esprint a Llillehammer. Ha estat un debut aquesta temporada a la Copa del Món agredolç en una disciplina que no practica. Esteve estava obligat a fer-ho per poder participar en les proves de dissabte i diumenge. Ha acabat 95è, perdent 23 segons.

Aquest dissabte a les 12.15 hores disputarà els 15 quilòmetres patinadors. La suma del temps perdut aquest divendres i dissabte serà el temps acumulat amb el qual sortirà cada corredor diumenge en els 15 quilòmetres persecució.

Carola Vila també disputarà aquest dissabte una prova FIS a Itàlia.

Pel que fa a l'esquí alpí, Joan Verdú tornarà a la Copa del Món aquest dissabte. Un cop superada la lesió debutarà al circuit mundial amb un supergegant. La prova es disputarà a les 19 hores a l'estació nord-americana de Beaver Creek. Diumenge disputarà un gegant a la mateixa estació

Acabem amb una mala notícia. Zoe Ramírez s'havia passat la temporada passada en blanc per una lesió i enguany havia començat amb bons resultats. Però aquest divendres s'ha trencat l'espatlla en un gegant FIS a Geilo. En aquesta mateixa prova Sissi Hinterreitner ha estat segona a la primera mànega, però una mala segona baixada l'ha relegat a la sisena plaça final. L'equip femení de la federació disputarà demà un eslàlom FIS a la mateixa estació

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

18.215.62.41