ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Donnenwirth i Xandri s'imposen en una Casamanya Duatló marcada per la pluja

www.andorradifusio.ad

El francès Tom Donnenwirth i la catalana Alba Xandri han estat els vencedors en categoria individual de la quinzena Casamanya Duatló, que ha reunit 80 participants. La prova organitzada pel Club Triatló Serradells va modificar a última hora el recorregut per les previsions meteorològiques i el tram de cursa a peu s'ha fet fins al Bony de les Neres sota una intensa pluja.

L'amenaça de pluja no ha espantat els 80 participants que prenien la sortida a les 9 del matí des del carrer Major d'Ordino. Per davant tenien el primer tram d'ascensió al Coll d'Ordino, gairebé 10 quilòmetres i 700 metres de desnivell.

Huige Titouan era el primer a coronar el port, en el punt on s'havia de fer la transició a la cursa a peu. El recorregut alternatiu fins al Bony de les Neres, constava de poc més de tres quilòmetres de pujada i baixada, amb prop de 200 metres de desnivell.  

L'aigua ha fet acte de presència quan els participants canviaven la bici per les sabatilles de córrer i ha endurit una prova més curta, però explosiva. El vencedor de la darrera Volta als Ports, el francès Tom Donnenwirth, ha estat el primer amb un temps de 46 minuts i 36 segons, per davant de Titouan i del vencedor de l'any passat, Xavier Jové.

En categoria femenina, la catalana Alba Xandri ha repetit victòria, amb un temps de 57 minuts i 39 segons, per davant de Fátima de Diego i la corredora del Triatló Serradells, Loli Mellado.

Tot i quedar-se lluny del centenar de corredors de l'any passat, l'organització ha agraït l'esforç de tots els participants en unes condicions molt adverses per la pluja.

Miguel Martínez i Albert Escales s'han imposat en relleus masculins i en categoria femenina les més ràpides han estat Rebeca Moa i Mayte Navarro. Andrés Herrera i Laura Gabriel han estat la millor parella mixta.

Informa i imatges: Joan López

Comparteix:

18.204.42.98