ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Dortmund i Luxemburg, competència d'Andorra per acollir la Federació Internacional de Tennis Taula

www.andorradifusio.ad

La proposta d'acollir la seu de la Federació Internacional de Tennis Taula segueix cremant etapes i el 4 de setembre, la Federació Andorrana presentarà oficialment el projecte. La ciutat alemanya de Dortmund també emergeix com a possible destinació.

La candidatura de la Federació Andorrana de Tennis Taula va prenent forma i el 4 de setembre una delegació viatjarà a Nantes per presentar de manera oficial el projecte per acollir la seu internacional de l'organisme. El vicepresident de la federació, Antoni Martínez, i el vocal Christian Planchette seran els encarregats de defensar la proposta. En el cas de Planchette ha estat el responsable els darrers mesos de fer els contactes a nivell internacional.

La federació està pendent d'enviar la sol·licitud formal, atès que encara falta un document de suport del Govern. La previsió és que la tramitació es dugui a terme a mitjan setmana vinent, quan es tingui tot enllestit. El següent pas serà la visita d'una delegació de l'ITTF, que es preveu a l'agost.

A la proposta andorrana li han sorgit nous competidors. A la ja coneguda de Luxemburg també s'hi ha afegit Dortmund. Des de la federació segueixen confiant a convertir-se en la seu oficial de l'organisme internacional, amb el suport d'Espanya, Portugal, Croàcia, Sèrbia, Hongria i alguns països de l'Amèrica del Sud.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.93.75.242