Eder Sarabia vol que la derrota contra l'Alcoià serveixi d'esperó

El FC Andorra perd pistonada en la lluita per entrar al play-off d'ascens, després de perdre amb polèmica contra l'Alcoià a casa. Els tricolors van mostrar personalitat i entrega, tot i jugar amb un home menys més de 50 minuts.

L'Alcoià va convertir-se en el primer equip a sumar la victòria a l'Estadi Nacional aquesta temporada. Les coses no van començar bé i, al minut 5, Marc Pedraza era substituït per Diego González per una indisposició.

El duel va ser intens i farcit de polèmica, com en el gol anul·lat a Carlos Martínez per fora de joc, malgrat que el de Mataró no ho estava.

El davanter va ser un dels més actius de l'Andorra i va estar a punt de fer el gol de la jornada en aquesta acció individual.

L'expulsió d'Hector Hevel al minut 41 va trencar completament el partit. Una acció rigorosa que va desesperar Sarabia.

L'Andorra va mostrar caràcter i va dominar, malgrat jugar amb un home menys. De fet, Altimira va estar a punt d'obrir el marcador.

El premi va arribar al minut 82 amb una falta de Martí Riverola, que entra amb un pèl de fortuna. L'equip havia fet el més difícil, però el desgast físic va passar factura i l'Alcoià va remuntar amb gols al 88 i al temps afegit.

Mal resultat, però bones sensacions dels tricolors. L'entrenador, Eder Sarabia, espera que la derrota serveixi per reofrçar l'equip, "per estar més convençuts i units". Amb tot, creu que "si continuem jugant així, guanyarem molts partits i estarem a dalt".

L'Andorra segueix vorejant la fase d'ascens amb 19 punts, i la setmana vinent viatjarà fins a Sabadell per buscar el primer triomf fora de casa.

Informa: Joel Romero
Imatges: Footters