ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Edició de rècords de la Copa del Món de BTT de Vallnord

La Copa del Món de BTT de Vallnord-Pal&nbsp

La Copa del Món de BTT de Vallnord-Pal Arinsal ha superat totes les expectatives. A falta de confirmació oficial, hi ha hagut rècord de visitants, amb més de 50.000 persones, i s'arribarà amb escreix als cinc milions d'euros de retorn previstos.

Aquesta edició de la Copa del Món de BTT venia marcada pel retorn després del coronavirus i el canvi de circuits. La resposta ha estat molt positiva i, malgrat no haver-hi confirmació oficial, s'han superat les 50.000 visites i hi haurà un retorn de més de cinc milions d'euros.

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, ha sigut l'encarregada de confirmar aquestes dades inicials. "Crec que ha estat la millor Copa del Món amb diferència. A falta de les xifres definitives, ja podem assegurar que s'ha batut un rècord d'assistència. De fet, hem tingut més de 50.000 visitants, cosa que és tot un rècord."

La modificació del traçat del descens i els canvis al cross country han estat ben rebuts. El director tècnic de la Copa del Món de BTT de Vallnord, Albert Balcells, ha valorat l'esdeveniment com un dels més "emocionants" dels últims anys. "Realment ha sigut una de les curses més intenses de les que s'han viscut aquesta temporada."

Pel que fa a les millores, des de l'estació reconeixen que hi ha hagut moments de col·lapse fruit de la gran concentració de persones. Per resoldre-ho, el director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, apunta que persistiran en el transport públic, que en aquesta edició ha estat gratuït. "Jo penso que el que hem d'aconseguir és acabar de fer entendre que es pot sortir de casa a peu i agafar el transport públic i viure l'esdeveniment d'aquesta manera, tenint en compte que hi sumes un esforç per tu mateix."

L'UCI també ha valorat positivament l'edició, i ara el proper gran repte arribarà el 2024 amb l'arribada del Campionat del Món.

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: