ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Colomiers amplia l´aposta del rugbi francès per Andorra

www.andorradifusio.ad

Després de l´estada que fa algunes setmanes va fer per segon any consecutiu l´Stade Toulousain, un altre club francès, el Colomiers, ha escollit Andorra per preparar la temporada, en aquest cas amb l´equip sub-18. La Federació espera que això porti en el futur més equips del país veí a entrenar a casa nostra.

Amb una història centenària, el primer equip del Colomiers milita a la Pro D2, la segona divisió del rugbi francès, però el prestigi de l´entitat de l´Alta Garona es fonamenta sobretot en el treball amb la base. L´ex seleccionador dels Isards, Philippe Filiatre, és el responsable de l´equip sub-18 que des de divendres s´ha concentrat a Andorra.

L´estada del Colomiers, com la de l´Stade Toulosain patrocinada per Andorra Turisme, poden obrir la porta a l´arribada de més equips professionals de França.

Exjugadors com Cristian Pons, o el tres quarts del VPC Marc Abelló, es van formar a les files del Colomiers, i la Federació intentarà que d´altres ho puguin fer en un futur.

La Federació espera que el Colomiers sub-18 repeteixi estada l´estiu vinent i que la bona acollida que ha rebut aquests dies convenci també el primer equip.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro / Marta Paixà

Comparteix:

18.204.2.190