ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El resident Henrik Harlaut estrena aquest divendres a Andorra el seu film d'esquí d'estil lliure

www.andorradifusio.ad

Aquest divendres arriba una estrena molt especial als cinemes de l'Illa Carlemany. L'esquiador d'estil lliure resident Henrik Harlaut presenta la seva darrera pel·lícula al costat de Philip Casabon. A "Be Inspired" també apareix en alguna seqüència l'andorrà Noah Albaladejo.

L'esquiador d'estil lliure Henrik Harlaut cada dia està més adaptat a Andorra. Una prova més, l'estrena demà al país de la seva darrera pel·lícula 'Be Inspired'.

"És tot el que hem fet les dues darreres temporades posat en un vídeo de 24 minuts. És molt intens amb molts clips. Espero que sigui una pel·lícula que la gent miri abans d'anar a esquiar", explica Harlaut.

Al film també hi apareix Noah Albaladejo. Des de l'arribada del suec a Andorra tots dos riders són inseparables. Malauradament es va fer mal al genoll, per això Harlaut explica que "la idea era que estigués gairebé tota la temporada amb nosaltres. Llavors hagués sortit molt més, però vam tenir sort de tenir-lo amb nosaltres a Mammouth i han sortit molt bones seqüències d'allà".

La pel·lícula s'estrena aquest dijous a Barcelona i aquest divendres arribarà a Andorra.

La projecció de 'Be Inspired' serà demà a les 7 de la tarda als cinemes Illa Carlemany. A banda també es podrà veure la darrera producció de l'esquiador Tunner Hall. Harlaut i Albaladejo assistiran a l'estrena.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: