El VPC es desfà del Lavelanet per 30 a 23

El que també ha aconseguit un triomf avui ha estat el VPC Andorra de rugbi, que s'ha desfet aquesta tarda del Lavelanet per 30 a 23. Ha estat un partit en què s'han convertit un total de 12 penalitats per només 3 assajos.

Els xuts han marcat avui el VPC - Lavelanet. De fet, els dos equips s'han estrenat transformant un cop de càstig.

Amb el 3 a 3, el VPC ha fet el primer assaig del partit. Kim Jordan plantava la pilota a la zona de marca. Amb la transformació de Josep Maria Simon, posava el 10 a 3.

Ràpidament, però, els francesos han contestat amb una altra marca. En aquest cas, no transformada. 10 a 8.

El primer temps ha acabat amb un nou cop de càstig per al VPC. Simon posava el 13 a 8 al marcador per arribar al descans.

A la segona meitat, el VPC ha convertit 4 cops de càstig, per 5 del Lavelanet. Gairebé no hi ha hagut joc a la mà i els xuts han posat el duel ben encarat per al VPC.

La sentència, però, ha arribat al darrer minut de joc. Assaig del VPC, que planta Raya, per posar el definitiu 30 a 23.

Amb el xiulet final, hi ha hagut tensió. Durant el partit s'han vist fins a 4 targetes grogues, dues per a cada equip. En alguna picabaralla hi han intervingut fins i tot membres de l'equip tècnic del Lavelanet.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Jordi Seabra