ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El VPC reconeix que necessita "rodatge" després de perdre dos partits ajustadament

www.andorradifusio.ad

Dues derrotes en dos partits l'inici de lliga amb l'agreujant d'haver jugat els dos partits a casa. Aquesta és l'estadística preocupant que presenta el VPC Andorra a l'inici de la temporada. Entrenador i president n'han parlat al "Dia E".

Fa set dies es va debutar a la lliga amb una derrota al Nacional contra el Villeneuve de Pareage, que jugava a honor l'any passat; l'equip va plantar cara i tothom tenia el convenciment que aquest diumenge contra el Saint Orens tot seria diferent. No va ser així i de nou derrota ajustada, 15 a 18.

Dos partits a casa, dues derrotes. No ha estat l'inici somniat. "Pots guanyar, pots perdre, però de vegades és complicat, saber que ets superior als altres equips i no guanyar", explica Pep Escolà, el president del VPC al programa d'RTVA, Dia E, qui reconeixia que se li quedava la "cara de ximple" davant aquestes situacions.

L'entrenador, Jonathan Garcia, per la seva banda, insistia que el VPC ha de tenir "més rodatge" i ser "més equip" perquè això no torni a passar i es pugui "redreçar el rumb".

Els entrenadors creuen que cal mostrar més potencial a la línia de tres quarts. Són un equip amateur i, a banda de les lesions, els compromisos laborals i personals sempre són un entrebanc.

Ara s'haurà de fer fora de casa el que no s'ha fet a casa. Aquest diumenge el VPC visitarà el camp del Foy de Peyrolieres, un equip que com l'Andorra acumula dues derrotes molt ajustades.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: