El VPC s'agrada primer i pateix després contra l'Arize per sumar la segona victòria

El VPC Andorra ha aconseguit la segona victòria consecutiva aquesta tarda a l'Estadi Nacional. Ha estat contra el L'Arize en un partit de dues cares. L'equip ha jugat una primera part molt completa i una segona irregular.

Amb una sortida ferma el VPC ha semblat tenir enllestit el partit abans de la mitja hora de joc. Quatre assajos. El primer de Benjamí Taurinyà després d'una filigrana de Ramaz en la passada. L'han seguit un altre assaig de càstig per acció antireglamentària del rival. Ha repetit Taurinyà i s'ha afegit a la festa Dani Raya. El rival ha patit i s'ha enfurismat en el primer temps per una decisió de l'assistent de banda. Els dos equips enganxats en un aperitiu del qual passaria a la represa.

El VPC se n'ha anat al descans amb un 30 a 10 favorable i la marca de Nico González només arrencar la segona meitat encara ha concedit més avantatge. No semblava que el bonus pogués escapar-se.
Però el Larize a punt ha estat de donar un ensurt. El partit s'ha embrutat, l'àrbitre no l'ha sabut controlar i ha arribat la batussa. Repartiment de cops i de targetes. En aquest terreny el VPC no se sent gens còmode i els francesos li han sabut treure rendiment. I si a sobre es regala algun assaig, com aquest després de perdre la pilota en una touche, les coses es compliquen. L'Arize s'ha quedat a un pas de la remuntada però s'ha endut el bonus defensiu.

L'equip tanca l'any en línia ascendent. I l'endemà de Reis torna a jugar a casa. Una oportunitat per sumar tres victòries d'una tirada i seguir escalant a la recerca de les fases d'ascens.

Informa: David Domingo
Imatges: Joan López