Elvira Pascua i Stijen Legran, guanyadors de l'Olympus Race 

www.andorradifusio.ad

L'organització de l'Olympus Race Andorra s'ha vist obligada a endarrerir l'inici de la prova a causa del mal temps. Un cop s'ha donat el tret de sortida la competició s'ha pogut desenvolupar sense problemes amb victòries per a Elvira Pascua i Stijen Legran.

El dia ha estat plujós a Canillo però el sol ha lluït durant les quatre hores que s'ha desenvolupat la competició. 720 inscrits en les diferents disciplines. Curses més populars, com l'Atenea de 8 quilòmetres i l'Atenea Party. La prova reina ha estat la Zeus, amb 14 quilòmetres, 30 obstacles. 

Després de la sortida els participants s'han trobat el primer obstacle a Sant Joan de Caselles, tot seguit han descobert que la gran dificultat a Andorra seria la muntanya.

A banda dels obstacles els corredors han hagut de superar 780 metres de desnivell positiu. En aquest context és bastant sorprenent que la victòria hagi estat per a un corredor dels Països Baixos. Sorprèn menys, si és el campió d'Europa de la disciplina. Stijn Lagrand ha guanyat amb un temps d'1 hora i 26 minuts. I en acabar ha destacat la preciositat del paisatge. "He intentat centrar-me en la cursa però no podia evitar mirar al voltant perquè era molt bonic." Eduardo Esteban i Albert Soley han completat el podi. 

Entre les noies la més ràpida ha estat l'alacantina Elvira Pascua, amb un temps d'1 hora i 59 minuts, per davant de Mariangela Caballero, segona per segon any consecutiu.

A banda dels guanyadors, la resta han demostrat la seva força i, en alguns casos, la camaraderia.

Diumenge es tanca l'Olympus Race amb l'espectacular i explosiva cursa Ninja.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Serni Ribera, tercer a l'Europeu de Petits Estats d'escacs Pol Moya a la final del 1.500 del Campionat d'Espanya