ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les emocions centraran la candidatura dels Campionats del Món d'esquí alpí d'Andorra 2027

www.andorradifusio.ad

Les emocions seran l'eix principal de la campanya de comunicació dels Campionats del Món d'esquí alpí d'Andorra 2027. Costarà 250.000 euros i té per objectiu engrescar el país amb tota una sèrie d'accions en diferents àmbits. La candidatura apostarà per la sostenibilitat, l'energia renovable i la reducció del malbaratament alimentari.

La candidatura per acollir els Campionats del Món d'esquí alpí el 2027 segueix avançant. Aquest dimecres a la Farga Rossell de la Massana s'ha presentat la campanya de comunicació, que tindrà un cost de 250.000 euros.

Sota el lema "Ja és hora de tornar a encendre les estrelles" s'ha donat a conèixer un espot ple de cares reconegudes de l'esquí nacional, amb un objectiu clar.

Per fer-ho es realitzaran accions en l'àmbit cultural, educatiu i d'accessibilitat. A més, el projecte vol apostar pel transport públic, les infraestructures temporals, la reducció del malbaratament alimentari i les energies renovables.

I és que, es vol pactar amb FEDA que l'energia que s'utilitzi durant els 15 dies de competició sigui renovable. Un recull d'accions amb la vista posada a acollir els campionats, després de la bona rebuda en l'apartat tècnic.

Durant l'hivern hi haurà un període d'avaluació per part de la FIS i a l'abril es presentarà el document definitiu de candidatura. La decisió final arribarà al maig al congrés de la FIS que tindrà lloc a Vilamoura, Portugal. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Nil Forcada
Imatges cedides: Candidatura Campionats del Món d'esquí alpí Andorra 2027

Comparteix: