ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Emocions fortes com a copilots d'Albert Llovera per un dia

www.andorradifusio.ad

Una desena de persones amb diversitat funcional han gaudit aquest dijous d'una experiència única al costat d'Albert Llovera. Durant unes voltes han ocupat el seient de copilot al vehicle amb què el popular pilot competeix al Mundial de ral·licròs, al circuit d'Andorra-Pas de la Casa.

Pujar a un cotxe de competició al costat d'un pilot excepcional, que competeix des de fa tres dècades sobre tota mena de traçats. Una proposta única que Albert Llovera va voler compartir amb una desena de persones amb diversitat funcional, que en la majoria de casos condueixen, com ell, amb comandaments adaptats. "Gairebé tots els que condueixen d'Andorra amb els comandaments són aquí. Això s'agraeix, sempre és una empenta per tots. És una nova experiència per a ells i jo estic encantat que ho puguem compartir", assegurava Llovera.

Més d'un participant no podia amagar els nervis abans que el motor es posés en marxa, però es tractava d'obrir bé els ulls i deixar-se portar durant dues voltes plenes de derrapatges i emocions fortes. Un viatge curt, però intens, amb sensacions irrepetibles. Toni González ja tenia algunes nocions, perquè ho havia provat abans i havia fet de copilot amb pilots d'Andorra. Miquel Llongueras, per la seva banda, ha explicat que el que més li agraden són les derrapades, segurament un sentiment compartit.

Llovera tornarà a derrapar aquest cap de setmana al circuit d'Andorra-Pas de la Casa, en la tercera jornada de les GSeries, i ja ha començat el compte enrere per repetir presència al Mundial de ral·licròs2, que començarà a l'abril.

Informa: Joan López
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

3.231.25.104