Empat de l'Enfaf de futbol sala contra el Comtat d'Urgell (1-1)

L'ENFAF de futbol sala va sumar un nou empat contra el Comtat d'Urgell i segueix sense conèixer la victòria aquesta temporada. Els tricolors van disposar de nombroses ocasions, però la manca d'encert va condemnar els de Jonathan Pérez, que ocupen el fanalet vermell de la classificació.

L'ENFAF no acaba d'arrencar aquesta temporada. Els de Jonathan Pérez dominen, però no troben el camí de cara a gol i el partit d'aquest dissabte contra el Comtat d'Urgell va ser la millor mostra.

Els tricolors van portar el pes del partit i van disposar de nombroses ocasions, com la de Pol Villalta refusant el porter. Poc després, el travesser va evitar el gol en un xut d'Arnau Rodríguez.

Brayan també la va tenir en una jugada d'estratègia, però el seu xut va sortir fora. Al descans, 0 a 0.

A la represa, els visitants van avançar-se al minut 29 amb un servei directe del porter al pivot. La jugada individual va tenir premi i va posar el 0 a 1 al marcador. El gol va esperonar els tricolors que seguien buscant la porteria sense gaire encert, com es veu a través del xut d'Omar fregant el pal.

A quatre minuts per al final, un servei de banda el va desviar Guillem Castro per fer el gol de l'empat, 1 a 1. Els de Pérez van seguir dominant, però també van patir al contracop. Al final, 1 a 1.

L'ENFAF és últim i encara no ha guanyat cap partit, tot i això, l'equip confia revertir la situació després del gran joc mostrat aquest dissabte.

Informa/Imatges: Joel Romero