L'Encamp derrota el FS La Massana per (1-5) i és el nou líder de la Lliga Pantours

El Futbol Club Encamp és el nou líder en solitari de la Lliga Pan

El Futbol Club Encamp és el nou líder en solitari de la Lliga Pantours després de superar el Futbol Sala La Massana per 1 gol a 5 a Ordino, en el partit corresponent a la quarta jornada.

Carrillo va avançar el campió en el primer minut de joc. El cinc de Cabinho, que havia guanyat els tres partits anteriors, va igualar en una bona combinació finalitzada per Da Rocha. L'Encamp es va tornar a posar per davant abans del descans, amb un gol de Lolich després de robar una pilota en camp massanenc. Ja a la represa, els encampadans van sentenciar amb tres gols d'Èric Rodríguez.

Amb aquesta victòria, els d'Alex Carvalho és converteixen en l'únic equip que continua invicte.

Informa: Joan López