ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp dona el vistiplau provisional a l'estadi de Prada de Moles del FC Andorra

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp ha donat el vistiplau provisional a la proposta presentada pel Futbol Club Andorra per construir un estadi per al futbol professional i un camp d'entrenament a Prada de Moles. El club té ara sis mesos per garantir que es podrà tirar endavant el projecte.

El comú d'Encamp ha fet un pas més perquè Prada de Moles es converteixi en la nova casa del FC Andorra. Ha aprovat de manera condicionada i provisional l'avantprojecte presentat pel club tricolor, que tindria l'ús de la instal·lació durant 35 anys.  

La inversió a Prada de Moles serà de 26 milions d'euros per a la construcció de l'estadi i d'un camp d'entrenament. D'aquests, 6 seran aportats pel comú mitjançant un préstec. Ara el club té sis mesos per acabar de definir el projecte i aportar les garanties econòmiques que es podrà tirar endavant. El comú ha defensat aquesta concessió provisional, aspecte que ha portat el grup del PS+Independents a abstenir-se en la votació, tot esperant que l'adjudicació sigui definitiva.  

L'estadi projectat tindrà un capacitat de 6.000 espectadors, amb la possibilitat d'ampliació a 10.000 i hauria d'estar operatiu ja per a la temporada 2024-2025. L'avantprojecte preveu una segona fase, que podria realitzar-se paral·lelament a la primera, en què es construirà un annex cobert a l'estadi amb una plaça a sobre on tindran lloc les activitats paral·leles que defensava el comú per reactivar la parròquia com ara campus, esdeveniments esportius de youtubers, concerts i e-sports.

A més, el comú passarà a convertir-se en patrocinador de l'Andorra durant sis anys, dos gratuïtament i quatre amb una aportació d'un milió d'euros. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada-cedides comú d'Encamp   

Comparteix: