L'Encamp s'emporta la Supercopa de futbol sala davant el Ranger's (7-3)

L'Encamp s'ha endut la Supercopa de futbol sala després de superar el Ranger's per 7 a 3. Els encampadans revaliden el títol i es consoliden com a favorits a guanyar-ho tot aquesta temporada.

El passat diumenge es va viure un partit intens al Serradells en el primer títol de la temporada de futbol sala entre Encamp i Ranger's. L'actual campió del Canut va avançar-se als primers compassos per via d'Eric Brito, però els encampadans van capgirar abans del quart d'hora. El partit va tenir moltes alternatives i al descans va arribar-se amb un empat a 2.

La segona meitat va estar marcada per les expulsions del Ranger's i els gols de l'Encamp. El conjunt de José Luis Guerrero va veure com li expulsaven tres jugadors i això va aprofitar-ho el campió de lliga per sentenciar la final.

La Supercopa també va servir de preàmbul per veure la intensitat i nivell de la lliga d'enguany. La competició nacional començarà la setmana vinent i la primera jornada tindrà com a plat fort un nou duel entre Encamp i Ranger's.

Informa: Joel Romero