L'ENFAF deixa escapar els primers punts de la temporada davant del Mira-sol (3-3)

L'ENFAF no va poder sumar la novena victòria consecuti

L'ENFAF no va poder sumar la novena victòria consecutiva a la Primera Catalana de futbol femení i només va poder sumar un punt contra el Mira-sol Baco a Borda Mateu, en un duel que va acabar amb empat a tres.

Les catalanes es van avançar en el marcador i, tot i que Marina va fer el gol de l'empat, van tornar a marcar i van arribar al descans amb un 1 a 2.

A la represa, l'onze de José Antonio Martín va remuntar amb dues dianes, de Marina i Èrica, però el Mira-sol va fer el 3 a 3 definitiu quan quedaven quatre minuts per arribar als 90. L'ENFAF suma ara vuit victòries i un empat en nou jornades.