L'ENFAF femení torna a guanyar i acumulen cinc partits invictes

Nova victòria de l'ENFAF femení a la Primera Di

Nova victòria de l'ENFAF femení a la Primera Divisió catalana, les noies entrenades per Carlos Sánchez van derrotar aquest dissabte a la tarda el Santa Perpètua per 3 gols a 1 a la Massana.

Les tricolors van ser les grans dominadores a la primera meitat, als 16 minuts Caren Domeniconi avançava les locals aprofitant una errada de la portera catalana. L'ENFAF va gaudir de nombroses ocasions per ampliar l'avantatge però no van estar encertades de cara a porteria. Abans del descans el Santa Perpètua empatava amb un gol d'Irene Fernández.

El resultat era injust i Miriam Tizón tornava a avançar l'equip andorrà en el 56. De nou Caren Domeniconi donava el gol de la tranquil·litat en el minut 73 amb una gran rematada de cap.

L'ENFAF acumula cinc partits invictes amb quatre victòries i un empat. Són quartes a la taula a dos punts de les terceres classificades.