L'Enfaf de futbol sala cau contra el líder (0-2)

L'Enfaf  de futbol sala va perdre contra el líder, les Corts, per 0 a 2. Els tricolors van pagar les errades puntuals i la manca d'encert.

L'Enfaf de futbol sala va encetar l'any contra les Corts, que arribava a la Massana amb només una derrota aquesta temporada. Els tricolors van ser sòlids en defensa, però els barcelonins van mostrar per què són líders de Tercera. El partit va ser intens amb pressió avançada dels dos equips, tot i que sense opcions clares per a ningú.

Al minut 13, una jugada d'estratègia en un servei de banda va posar el 0 a 1 al marcador. Els tricolors van intentar-ho amb una defensa agressiva, però L'acció d'Omar la treia el porter pocs minuts després. La més clara de l'Enfaf va arribar als peus d'Arnau Rodríguez, quan poc abans del descans va estavellar la pilota al travesser.

A la represa el guió va mantenir-se i al cap de tres minuts, un contracop de les Corts va convertir-se en el 0 a 2. L'entrada del porter jugador tampoc va servir per generar perill i els tricolors van trencar una ratxa de tres victòries consecutives.

L'entrenador de l'Enfaf de futbol sala, Jonathan Pérez ha destacat el treball de l'equip tot i la derrota. "En defensa hem estat molt bé, llàstima que no hem aprofitat algunes ocasions que hem tingut. És un equip molt sòlid tant en atac com en defensa. Hem lluitat fins al final tot i que no ha pogut ser i hem de continuar treballant."

Els de Pérez se situen a la part tranquil·la de la classificació amb 18 punts i la setmana vinent visitaran la pista del Vilatorrada.

Imatges: Cristina Fidalgo