L'ENFAF es jugarà la permanència a Preferent en la darrera jornada

L'ENFAF es jugarà la permanència a Preferent en la darrera jornada, després d'un cap de setmana amb cara i creu. L'onze de José Antonio Martín ha caigut aquesta tarda al camp del Martinenc, per 3 a 0, però la victòria d'aquest dissabte contra el líder pot ser decisiva per mantenir la categoria. Les andorranes, això sí, necessitaran sumar en el darrer partit.

Abans de començar el partit al Centre d'Entrenament de la Massana, l'ENFAF feia el passadís a les campiones de Preferent. Però després de l'obligat fair-play, tocava lluitar per la victòria i el partit no podia començar millor per a l'onze de José Antonio Martín. Erica Gonçalves avançava l'ENFAF amb un gran xut de falta directa que es colava per l'escaire.

Amb l'1 a 0 s'arribava al descans i, tot just començar la represa, Ariana Gonçalves feia el segon de l'ENFAF, després d'aprofitar un mal rebuig i superar la portera del Fontsanta-Fatjó amb un barret. Gisela retallava diferències per a l'equip de Cornellà 10 minuts després de rematar de cap una centrada de falta.

El gol de la tranquil·litat arribaria al 83. La pilota es passejava per la línia de gol sense trobar rematadora i Laia Sin Freu tornava a centrar des de l'esquerra perquè Míriam Tizón fes el tercer a porta buida. Erica arrodonia la victòria, en un altre xut de falta.

Les andorranes tancaran la lliga dissabte vinent contra el Verdú, que no ha sumat cap punt. En funció del que faci el Manlleu en el darrer partit, a l'ENFAF li farà falta un empat o bé una victòria per continuar a Preferent.