L'ENFAF perd per primer cop aquesta temporada contra el Fontsanta Fatjó (1-2)

Primera derrota de l'ENFAF aquesta temporada. L'equip va caure a casa contra el Fontsanta Fatjó per 1 gol a 2 i trenca la ratxa d'imbatibilitat 18 partits després.

El conjunt dirigit per José Antonio Martín havia completat una primera volta impol·luta sense cap derrota al caseller, tot i això aquest dissabte van patir la primera desfeta del curs davant un equip que va aprofitar les seves opcions. Poc abans del descans, les catalanes van aprofitar una contra per fer el primer obra de Tamara Poncelas, en aprofitar el refús d'Ainhoa Fernández en primera instància.

A la represa, les andorranes van sortir molt endollades i al minut 53, Maria da Cruz aprofitava una pilota a l'espai de Sònia per fer la igualada. A un minut per al final, novament, Poncelas va avançar les catalanes amb un toc de qualitat per superar la portera tricolor i fer el definitiu 1 a 2.

La derrota allunya l'ENFAF de la primera posició que ocupa el Cerdanyola. La setmana vinent visitaran el camp del Levante Las Planas, les actuals terceres classificades.