Els equips de la FAE faran la pretemporada a l'hemisferi sud

www.andorradifusio.ad

Tots els equips de la FAE marxaran a l'hemisferi sud a fer la pretemporada. Cande Moreno i la majoria dels conjunts de base ho faran a Xile i l'equip masculí a Ushuaia. L'estructura serà similar a la del curs passat amb la novetat del retorn de Clàudia Garcia.

La Federació d'Esquí ha definit l'estructura per aquest curs amb una pretemporada majoritàriament a l'hemisferi sud. Dels tres equips nacionals destaca Joan Verdú, que estarà ubicat a l'elit mantenint el grup de treball i posarà rumb a Nova Zelanda per preparar-se.

A l'equip A hi haurà els conjunts masculins i Cande Moreno. L'esquiadora es veu forta després de superar els problemes físics.

Una de les novetats serà el retorn de Clàudia Garcia a l'organigrama de la FAE. Garcia formarà part de l'equip nacional B juntament amb Carla Mijares, Íria Medina i Jordina Caminal.

Roger Vidosa, director tècnic FAE, ha explicat que es faran "les quatre disciplines amb les quatre noies."

Vidosa remarca la bona salut de l'esquí nacional, ja que els sub-19 i sub-16 de l'estructura Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EBBE) s'han ampliat. A més, la FAE ha tancat un acord de patrocini per quatre anys amb Residencial Altavista per garantir-se més recursos econòmics.

Informa: Joel Romero
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: