ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Esportistes noruecs d'estada al Palau de Gel elogien les mesures de seguretat per la Covid-19

www.andorradifusio.ad

Tot i que Noruega manté la recomanació de no viatjar a Andorra, els que ens visiten d'aquest país escandinau destaquen les bones condicions de seguretat que han trobat aquí. És el cas del director de les estades esportives que aquests dies es fan al Palau de Gel. Aquest any els ha costat fer els grups i arribar, per això ja els anomenen les estades 'miracle'.

Les restriccions arran de la Covid-19 ha fet que les estades esportives s'hagin hagut de redissenyar al Palau de Gel. L'últim grup va arribar a inicis de juliol. Són una seixantena de patinadors i patinadores repartits en tres grups.

Enguany han hagut de reduir la concentració i estar atents a totes les mesures de seguretat tot i que han acabat satisfets, com explica el director d'Ice Planet, Eric Damena. La clau, detalla la responsable comercial i de màrqueting del Palau de Gel, Meri Pastó, és que "quan arriben a Andorra ja els han fet tots els tests i estan en un mateix hotel". "Com que són grups de convivència i no es barregen amb ningú més poden entrenar sense mascareta. Dins del Palau de Gel tenen uns circuits marcats i uns protocols perquè no es creuin entre grups i evitar possibles contagis", detalla.

El director de les estades de gel Ice Planet que ve de Noruega diu que a Andorra ha trobat l'espai més segur de tot el seu trajecte.

Aquest any han reduït de cinc a tres els períodes hàbils de tecnificació. Havien de venir a finals del mes passat i no les tenien totes que poguessin acabar venint, per això ja parlen d'estades miracle.

Properament vindran les d'hoquei. Les estades suposen la meitat dels ingressos dels mesos d'estiu.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.238.184.78