ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'esquiador Kevin Courrieu treballa al màxim per deixar enrere les lesions i tornar a la velocitat

www.andorradifusio.ad

L'esquiador Kevin Courrieu encara la part final de la recuperació del trencament del lligament encreuat anterior amb afectació al menisc. El velocista espera estar en plena forma al setembre. Es marca com a objectiu poder puntuar a la Copa d'Europa sense descartar la classificació olímpica. 

Kevin Courrieu era un dels joves amb més potencial de la FAE, les lesions han tallat de soca-rel la seva progressió. L'última el desembre passat, altre cop l'encreuat.

Cada setmana avança i espera estar al setembre en plena forma. Diu que vol tornar "al més aviat possible per poder preparar la temporada i estar disponible des de la primera cursa en Copa d'Europa"

Sense velocistes específics a la federació la intenció és poder treballar amb l'equip francès de Copa d'Europa aquesta campanya. Està "molt motivat" per incorporar-s'hi, treballar i aprofitar l'oportunitat".

És any olímpic però sap que només hi ha una manera d'arribar a la Xina, puntuant regularment a la Copa d'Europa "i, si pot ser, des de la primera cursa per guanyar la plaça".

Els esquiadors de la FAE continuen preparant-se al gimnàs. La majoria farà una primera estada a la neu del 7 al 18 de juny a les 2 Alpes.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

44.192.253.106