ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Estadi Nacional recuperarà la gespa artificial quan el FC Andorra marxi a Prada de Moles

www.andorradifusio.ad

El VPC ja ha fet el trasllat a Prada de Moles. L'ocupació del FC Andorra de l'Estadi Nacional l'ha allunyat de l'escenari habitual dels seus partits. Quan el futbol tornin a Encamp, el rugbi recuperarà el seu espai, de nou amb gespa artificial.

El VPC Andorra ja ha fet les primeres passes a Prada de Moles, on fa dies que hi ha instal·lats els pals. Dilluns, l'equip masculí començarà la pretemporada per a l'inici de la fase prèvia de la divisió d'honor catalana, l'1 d'octubre.

S'hi estarà fins que la temporada 2024-2025 el FC Andorra torni a Encamp i deixi l'Estadi Nacional. Una vegada es completi el retorn, el rugbi es trobarà amb una instal·lació amb millores, després d'haver-se adaptat al futbol professional, però sense la gespa natural-híbrida utilitzada pels tricolors. I és que es recuperarà la gespa artificial.

"Poder mantenir un terreny de joc en aquestes condicions no és viable ni compatible amb el nombre d'hores d'ús de la resta de disciplines, principalment el rugbi".

Sílvia Riva, ministra d'Esports

El canvi de la gespa l'assumirà en part el FC Andorra i en part el ministeri. L'antiga superfície sintètica del Nacional podria ser reubicada al centre de tecnificació d'Ordino.     

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada   

Comparteix: