ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Cristian Martínez: "estaria encantat de poder-me dedicar al futbol"

www.andorradifusio.ad

Cristian Martínez ha repassat l'actualitat del FC Andorra al "Dia E". Els jugadors de l'antic Andorra estan en un núvol, intenten viure amb normalitat la implicació de Gerard Piqué i somien a poder viure del futbol a partir de la pròxima temporada com estan fent els fitxatges de Kosmos.

En el debut a Prada de Moles es van exhibir. Aquesta és la carta de presentació del nou Andorra. Els jugadors estan encantats de jugar a Encamp. "De la manera que proposem el joc, ens beneficia moltíssim (el camp) i hem de tenir en compte que estem a 1.200 metres i això fa que els equips de Barcelona pateixin molt", explica Martínez.

L'equip està mostrant una superioritat física. Ara mateix és l'estructura més professional de primera catalana. "Sens dubte. Els 12 o 13 fitxatges que han fet es dediquen només a això, i nosaltres estem treballant", detalla Martínez. La majoria de fitxatges que han arribat es dediquen professionalment al futbol i lògicament aquesta ha passat a ser l'aspiració dels jugadors de casa. Martínez diu que "treballaré per a això, perquè el club em pugui posar una oferta a la taula".

L'equip intenta viure amb normalitat la implicació de Gerard Piqué en aquest projecte. "L'exemple del dia de Tàrrega, que el dia anterior era l'aniversari seu i de Shakira i en comptes d'estar celebrant-ho va venir amb la seva família... Xoca una mica", reconeix.

En la darrera jornada van perdre els quatre primers classificats. L'Andorra continua retallant. En aquestes alçades ja ningú pensa que el somni de l'ascens és una utopia.

Informa: Cesc Sanjuan

Torna a veure l'entrevista completa a Cristian Martínez, a la carta, al Dia E:

 

Comparteix: