Esteve és recupera de l'esquena per estar al cent per cent al juliol

www.andorradifusio.ad

Irineu Esteve ja ha arrencat la pretemporada tot i que encara està en procés de recuperació del dolor a l'esquena. L'evolució és positiva i en mes i mig espera estar entrenant al cent per cent.

L'esquiador andorrà entrena habitualment a Font-romeu, on té un terreny amb més varietat per practicar el roller esquí. Continua fent l'estil patinador i, ara també, el clàssic, una modalitat que fins ara no podia fer pel dolor a l'esquena. "El tractament a l'esquena evoluciona bastant favorablement, seguim amb el tractament conservador que ja vam seguir des de novembre, si que és cert que farem alguna injecció de corticoides, però em deixa treballar bastant bé", esmentava Esteve.

Amb tot, espera acabar de fer net a l'estiu. "Esperem que continuï així i en un mes i mig acabar de fer net, estar al cent per cent i començar a encarar més de veritat la pretemporada i no tornar a tenir aquestes lesions o impediments".

La FIS ja ha anunciat el calendari de la propera temporada. La primera Copa del Món, a cavall de novembre i desembre, a Finlàndia.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: FAE

Comparteix:

Satisfacció de Doria per la quarta posició a l'Europeu Marin Maric signa per un equip xinès a l'estiu